Konkurranse

IMG_0998

Jeg kan ikke tegne!

I forbindelse med Kompetansesenter for Spillutvikling i Norge ønsker jeg å få laget en illustrasjon som skal brukes i materiale som, visittkort, nettside, t-skjorter og coverside til søknader.

Illustrasjonen skal:

– inkludere teksten “Kompetansesenter for Spillutvikling” – så logo + litt ekstra illustrasjon

– dataspill og spillutviklere skal være i fokus

– det skal også ha et profesjonelt utseende – vi mener alvor og penger

– dataspill skal anses som en innovativ, nytenkende og lukrativ kulturnæring

– det skal appellere til spillutviklere, politikere og potensielle private investorer

Kompetansesenteret skal heve den norske spillutviklingsindustrien til en seriøs aktør i det globale markedet. Vi skal jobbe målrettet med å synliggjøre norsk spillutvikling og talent mens vi legger brikkene på plass for en bærekraftig industri. (Litt work in progress – så vennligst tilgi svulstigheten).

Vi betaler kr 6000,- (eks. moms) for vinneren. Send ditt bidrag til linnsovig@spillmakerlauget.no

Frist for innlevering er: 4. april.

Regler for deltakelse:

– Vinneren må sende faktura for premien

– Eventuelle skatter og avgifter på premier knyttet til konkurransen er vinneren selv ansvarlig for å melde inn til relevante myndigheter

– Kompetansesenter for Spillutvikling vil eie rettigheten på illustrasjonen

– Juryen består av prosjektleder Linn Søvig og evt. 2 medlemmer fra Spillmakerlauget.

Vi ønsker alle kommentarer til konkurransen velkommen. Om du har noen tanker ang. kravspec og mer – del de gjerne i kommentarfeltet under!

Det ble et spontant resultat fra en samtale i Spillmakerlaugets Skype Chat. Det var veldig gøy at så mange var interessert.

3 thoughts on “Konkurranse

 1. Blir vel litt feil å kalle dette en konkurranse?

  Ut av reglene så virker det som konkurransarrangør ønsker å unngå skatteoppgjør og regnskapshold ved å la vinneren fakturere i stedet. Er ikke det en grense på 10 000,- før man må betale skatt på konkurranser?

  Ut ifra denne teksten så kan man tolke det slik at vinnerforslaget skal brukes som logo og til andre medier (Flyers, osv) Og det står ingen forbehold om at man kan bestemme seg for ingen vinner, så om det bare kommer dårlige forslag, så sitter man igjen med en dårlig logo, flyer osv som man “må” bruke fordi konkurransereglene ble tolket slik.

  En spontan konkurranse kan få en spontan vinner og kvalitet på resultat derav.

  Enten så burde man ta regnskapsholdet selv, slik at designerspirene der ute som vegrer seg mot å sende ut faktura kan delta, eller så burde dette bli endret til en “jobbutlysning” på en mer profesjonell måte.

 2. Takk for kommentar Krister! Jeg skal definitivt ta kontakt med The Gathering ang. slike konkurranser. Jeg syns også du har et godt poeng ang. “jobbutlysning” og “konkurranse” – for det er jo det det er – men i stedet for å bruke de jeg pleier ville jeg gjerne spørre om det var noen andre som var interessert.
  Kompetansesenteret er i et forprosjekt stadiet og jeg har begrenset med midler – derfor ble det kr 6000,-. Selvom det fortsatt kun er et forprosjekt, syns jeg det er viktig med en god illustrasjon mens jeg jobber med å få midller for å få bygget den.
  Det var gøy med så mye interesse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s