Happy Birthday André Nerheim!

One of my favourite men in the world is 30 today!!! Amazing! He’s even got the prime minister of Norway on film wishing him a happy birthday! Just goes to show what a brilliant enthusiastic politician he is! A great friend that goes out of his way to make people happy and is always available for a helping hand!

I admire and love him and I’m so freakin privileged to have him as friend! And like every woman who knows him – I feel we look like the PERFECT couple! Hehe!!! Have a great birthday, darlin’! And thanks for a glorious and spectacular party!

An while I’m at it, congrats to Kjell Magnus and Lisbeth’s beautiful Saga! Born October 5th 11.10pm! Seiously! Can you think of a better name than Saga?!! The girl is just destined to have an adventurous life!!

Sorry about the personal! But this was just too important! Sorry…something funky going on with my blogger account…pictures are proving to be a difficult task!

2 thoughts on “Happy Birthday André Nerheim!

  1. Sjå der du…var jo ikkje måte på til vakre ord, men det var jo også ei særs vakker helg! No skal det jo seiast at det var gjestene som gjorde festen til det den var, og der var jo Linn …som alltid…sjølve dronninga! Stunning and social…as always!Luv !A

  2. Oi! Du fant den!!! Meningen var at du skulle kunne google navnet ditt og få denne opp på mandag – men jeg har svitsjet til noe elendigheter av en beta og får ikke feeds’ene mine til å fungere! Føler jeg skriker ut til intet! Alle (ehm..ikke så fryktelig mange)som abonnerer på meg får ikke oppdateringer! Uff…det er en stor sorg! Ensomt og tja…en god unnskyldning til å la bloggingen ligge en liten stund og bli ferdig med dette søppelet av en oppgave!!Sosial ja?!! Hehe! Spredte jo mine nye flickr kort overalt! Og dessuten har du bare gull til venner og familie! Hadde ikke forventet annet! ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s